Ongelmia maailmalta - maahanmuutto ja hallinto

Share |

Keskiviikko 21.6.2023 - Juha Vuorio


ohessa koostetta paljolti länsimaiden ahdingosta, joka puolestaan liittyy usein maahanmuuton epäonnistumiseen, toki muitakin aiheita on, ..

Maailmalta

Euroopan korruptio;

intialainen uutistoimisto katsoo ulkopuolelta eurooppalaisen eliitin korruptiota. Mm. Ursula von der Layen saa täyslaidallisen arvostelua, kuten kuuluukin. Mutta kuten tiedossa, niin EU:n johdon ja tätä lähellä olevien väärinkäytöksiin ei täällä puututa, ..


Saksa tänään;

tässä Hampurin osavaltioparlamentissa vihreiden edustaja tohtori Berg kertoo, kuinka Saksalaiset ovat jäämässä vähemmistöön ja kuinka hyvä asia se on. Eipä ihme että suomessakin ohisalolaiset hävisivät vaalit. Maria Ohisalo on eniten maahanmuuttoon liittyvää harhaanjohtamista harjoittanut suomalainen poliitikko, ..


Ruotsi tänään;

jutussa käydään laadukkaasti läpi kuinka Ruotsi on vajoamassa kolmannen maailman osaksi ja kuinka Ruotsin kieli, kulttuuri, sananvapaus ja elämäntapa on voimakkaasti häviämässä. Suomi tietenkin tapojensa mukaisesti seuraa perässä, ..


Britannian loppu;

Arto Luukkanen haastattelee Tommy Robinsonia, joka on vierailulla Suomessa. Tommy on taistellut Britanniassa perinteellisen avoimen, tasapuolisen jne. yhteiskunnan puolesta. Suurin este sille on muslimien maassaolo ja Britannian viranomaisten tätä väestön ja yhteiskuntajärjestelmän muuttamista ajava kampanja, ..

Tanska tänään;

Tanskasta sen sijaan on hyviä uutisia. Maahanmuutolle ja maahanmuuttajille tulee uudet Tanskan etujen mukaiset säännöt. Jospa Suomeenkin saataisiin, ..


Etelä-Afrikka tänään;

eteläafrikkalainen Serpenza kertoo Etelä-Afrikan elämästä ja melkoisista raakuuksista, joita yhdet mustat kohdistavat toisiin mustiin. Tuollahan on maailman korkeimmat väkivaltaluvut. Jopa Ruotsin raiskausmäärät jäävät näistä jälkeen, ..


Etelä-Afrikka tänään II;

sisältövaroitus. Etelä-Afrikan maanviljelijöiden murhat, kidutukset ja ties mitkä. Raakaa on, mutta tästä ei juurikaa kerrota, valkoihoisten elämällä ei ole väliä, ..


Australia tänään;

näytetään, kuinka Australia on vajonnut totalitarismiin ja fasismiin, ..


Uusi Seelanti tänään;

australialainen uutistoimisto Sky News kertoo uusseelantilaisen Jacinda Ardernin puheesta YK:ssa, jossa Ardern näyttää haluavan rajoittaa voimakkaasti puheen- ja ilmaisunvapausta puhdasverisen kommunistin tapaan, ..

Uusi Seelanti tänään II;Dave Rubin kertoo myös Jacinda Ardenista, hämmästyttävän paljon on tuon Jacindankin ulkonäkö muuttunut pääministeriaikana. Kummasti myös monesti täytyy nenää niiskuttaa. Mutta asiaan: Ardern ajoi Uuteen Seelantiin erittäin tiukat liikkumisrajoitukset ja käytännössä pakkorokotukset, jotka ovat aiheuttaneet erityisesti nuorille suuria mielenterveyden ongelmia jopa kohtalokkain seuraamuksin. Asialla on siinä mielessä onnellinenloppu, että juttu päättyy Ardernin eroon. Ihmiset hurraavat, .. toivottavasti myös Kanadan Trudeaua saadaan lähtemään, ..

Alankomaat tänään;

Hollannista on tullut jatkuvalla syötöllä erilaisia katuväkivallan ja -mellakoinnin videoita. Läheskään aina itselle ei ole selvinnyt edes mistä on kyse. Koronan alkuvaiheessa näkyi videoita, joissa sikäläinen (usein) siviiliasuinen poliisi iski hyvin väkivaltaisesti esimerkiksi puistossa ihmisiä vastaan, jotka ehkä rikkoivat karanteenimääräyksiä ja olivat ulkona muiden ihmisten kanssa. Seuraavaksi alkoi näkymään maanviljelijöiden protesteja liittyen EU:n määräysten toimeenpanoon, joita hallitus näyttää toteuttavan innokkaasti. Noissa tapauksissa määräykset tulevat aiheuttamaan runsaasti maatilojen lopettamisia ja siten potentiaalisesti ruokakriisin aiheuttamisia, mutta väliäkö sillä (joidenkin mielestä). Nyt tilanne on saattanut muuttua uusien vaalien myötä, ..


Kalifornia tänään;

Fox News ja Tucker Carlson kertoo kuinka ennen Kalifornia on kaikilla hyvinvoinnin mittareilla ykkönen USA:ssa ja usein laajemminkin. Tuolla on esimerkiksi USA:n korkein köyhyysaste, valtavasti huumeiden väärinkäyttäjia, korkeimmat verot, korkein polttoaineen hinta ja suurin maan sinäinen muuttotappio. Kaliforniaa voidaankin kutsua Yhdysvaltojen ensimmäisenä kolmannen maailman osavaltiona. Asialla on tietenkin luonnollinen selitys, joka liittyy siihen että tuolla demokrtaatit ovat johdossa, ..


USA tänään;

tässä pohditaan miten on mahdollista, että vaikka USA on maailman rikkain maa, niin asukkailla ei välttämättä mene yhtä hyvin kuin lukuisien pienempien maiden asukkailla. Kun otetaan terveydenhoitovakuutukset ym, niin yllättäen jenkillä saattaa olla korkeampi verotus kuin meillä, noin esimerkkinä. Jutussa on monia tavallaan hauskoja vertailuja myös ei-teollisuusmaiden hyvinvointilukuihin, joissa arvatenkin ainakin niissä mitä esitetään, jää yhdysvaltalainen huonompaan jamaan, ..


Giorgia Meloni;

ilmeisesti Giorgia Meloni puhuu tässä Italian parlamentissa YK:n pakolaissopimuksesta, josta keskusteltiin Suomessakin. Opimme keskustelusta, että se ei ole sopimus, sitä ei allekirjoiteta eikä ao. sopimus sido allekirjoittajia. Ei, vaikka siinä sanotaan ainakin parikymmentä kertaa että osapuolet sitoutuvat siihen ja siihen. Monien mielestä kyseisellä paperilla on tarkoitus viime kädessä estää menestyviä teollisuusmaita itse päättämästä ketä ottavat maihinsa asumaan tai muutoin, ..


Ranska kaatuu, milloin;

vaikuttaa siltä, että nykyiset muslimit ovat pääsemässä siihen, mihin ottomaanit eivät yrityksistään huolimatta koskaan yltäneet, .. toki nykyturkkilaiset jossain määrin Saksassa, ..
valtavat mellakat yhden pidätyksen yhteydessä kuolleen maahanmuuttotaustaisen takia - sen sijaan esimerkiksi vuoden 2015 jihadistisen terrori-iskun 132 kuollutta ei aiheuttanut mitään mellakoita, vaikka oletettavasti kuolleiden mukana oli lukuisia myös maahanmuutotaustaisia ihmisiä, ..

noista mellakoista uutisoi myös Daily Mail, ..

näin Ranska, kuten muukin Länsi-Eurooppa kehitysmaalaistuu kovaa vauhtia, ..

Pariisi ennen muinoin, ..